Kerst Catering Hardinxveld-Giessendam
Sommige mensen vinden het geweldig om het Kerstdiner te bereiden. Bent u geen keukenprins(es)? Dan is de kans groot dat u wat minder enthousiast uitkijkt naar het Kerstdiner. Als u niet zo handig bent in de keuken, is het namelijk wel erg lastig om een lekker diner te bereiden. Zeker als er een grote groep mensen komt eten. Gelukkig kunt u gebruik maken van de kerst catering van Cateringservice de Gelegenheid,

Wij begrijpen dat deze dagen uw koelkast helemaal bomvol zit met eten en drinken, daarom bieden wij de mogelijkheid om het op 1e en 2e kerstdag zelf bij ons op te halen. De tijden die wij hanteren zullen nader met u worden gecommuniceerd.

Bestel hier direct uw kerst catering

Kerst catering mogelijkheden

Bestelt u onze Kerst catering, dan bespaart u uzelf veel gedoe. U hoeft geen recepten te zoeken voor deze dagen, u hoeft niet naar de supermarkt om boodschappen te doen en u hoeft geen minuut in de keuken door te brengen. Uw kerstmaaltijd wordt namelijk door Cateringservice de Gelegenheid klaargemaakt.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal voor deze altijd weer speciale feestdagen.
Wij bieden oa de welbekende kerstsalades aan, we hebben een kerstbuffet samengesteld en een 3 gangen menu. Ook voor een kerstborrel vind u voldoende mogelijkhedne op onze website.

Catering op maat

Iedereen heeft een ander beeld van het perfecte Kerstdiner. Wij vinden het belangrijk dat ook u een geweldig Kerstmaaltijd kunt organiseren, dat helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij u catering op maat. U kiest welke gerechten u wil serveren en wij zorgen ervoor dat deze gerechten op hoog niveau worden klaargemaakt. Ook als u zeer specifieke eisen heeft voor uw Kerst catering, kunnen wij aan al deze eisen voldoen.

Uw Kerst catering alvast bestellen

Wilt u uw catering Kerst alvast bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de lekkerste hapjes en gerechten kunt serveren deze Kerst.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen