Kerst-Catering Dordrecht

Binnenkort is het weer Kerstmis en wilt u uw gasten het lekkerste eten voorschotelen? Dan kunt u zelf urenlang in de keuken gaan staan om lekkernijen klaar te maken, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf. Cateringservice de Gelegenheid maakt graag de lekkerste kerstdiners, kerstbuffetten, gourmet of kersthapjes voor u klaar.

Omdat wij begrijpen dat uw eigen koelkast volzit, stellen wij u in de mogelijkheid om het op beide dagen op te komen halen tussen 12.00 en 14.00 uur.

Voor kleine en grote groepen

Het maakt niet uit wat met hoeveel mensen u ben tijdens de Kerstdagen.: Cateringservice de Gelegenheid staat voor u klaar. Wij maken eenvoudige hapjes voor kleine feestjes, maar ook complete buffetten voor grote party’s. Laat ons weten wat voor hapjes u precies wil serveren op uw feestje en hoeveel mensen er komen. Wij zorgen ervoor dat u de lekkerste kerstcatering af kunt nemen voor deze speciale dagen.

Een groot aanbod kerstdiner, kerstbuffetten, gourmeten of kersthapjes

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het afnemen van partycatering. Daarom leveren wij als catering bedrijf vele verschillende borrelhapjes en gerechten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook gourmet, kerstsalades, kerstbuffet catering en kerstdiner aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete kerst catering bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast regelen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over ons catering bedrijf, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen