Bestellen & bezorgen & corona

GRATIS BEZORGING!

Waar u ook uw bestelling wilt hebben, wij zorgen voor het vervoer, op de juiste tijd en op de goede locatie bezorgd! Onze chauffeurs rijden vanuit onze vestiging te Sliedrecht vele kilometers per dag om ons assortiment aan Complete Pakketten:  Koude en warme buffetten, borrelhapjes, barbecue, gourmet en Tapas hapjes etc. te bezorgen.

Bezorging in Coronatijdperk:

Cateringservice De Gelegenheid neemt alle maatregelen rondom het coronavirus uiterst serieus. Wij kunnen ons voorstellen dat u enkele vragen hebt over onze dienstverlening in deze tijd. Ook informeren wij je via deze pagina over hoe wij invulling geven aan deze maatregelen.

Veel gestelde vragen

Kan ik nog bij jullie bestellen?
Ja, we zijn gewoon open om bestellingen te bezorgen! Hierbij houden we ons strikt aan het advies vanuit de overheid en het RIVM. Bestellen doe je nog steeds heel eenvoudig via onze webshop.

Ik wil voor een kleine groep bestellen, kan dat?
Ja, dat kan nu zelfs al vanaf 6 personen bestellen. Hierdoor kun je nog met de familie genieten van onze smakelijke dienstverlening en ambachtelijke gerechten!

Extra genomen  maatregelen:
Wij hebben een aantal maatregelen getroffen om onze medewerkers en onze klanten te beschermen tegen besmetting. Hieronder een opsomming van de getroffen maatregelen binnen ons bedrijf.

Binnen ons bedrijf

  • Onze medewerkers dragen standaard handschoentjes en haarnetjes en als extra maatregel draagt iedereen nu ook mondkapjes om eventuele verspreiding te voorkomen.
  • Standaard bij ons, dus ook nu, worden de handen meermaals per dag gewassen met desinfecterende zeep.
  • Ons bedrijf is uiterst hygiënisch en voldoet aan de hoogste eisen. Echter, zullen wij ons reinigingsproces uitbreiden met extra desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
  • Tafels, stoelen, deurklinken en toiletten worden extra gereinigd met desinfecterende en alcoholhoudende middelen.
  • Ons bedrijf is alleen toegankelijk voor medewerkers.
  • Wij vragen u met iDeal te betalen.

Onze chauffeurs

  • Om verspreiding te voorkomen hebben wij besloten per direct alle bestellingen tot aan de deur te bezorgen en niet meer, zoals u gewend bent tot op de tafel.
  • Voor het klaarzetten van de afwas en retouren vragen wij u dit bij de voordeur te doen, zodat de chauffeur niet uw locatie of woning hoeft te betreden.
  • Al onze chauffeurs dragen latex wegwerp handschoentjes.
  • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.

Zoals u kunt lezen blijven wij wel geopend. U kunt bij ons blijven bestellen en verzekerd zijn van een zorgvuldige aanpak. Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn. Dan kunt u ons per mail: info@cateringservicedegelegenheid.nl of per telefoon: 0639011027 bereiken.

Hoever gaat onze bezorging:

Onze service gaat ver, al onze bezorg producten zoals onze borrelhapjesschalen  brengen wij netjes aan de deur en desgewenst bezorgen wij het tot in de keuken.

Onze BBQ service gaat nog verder, onze bbq,s maken wij klaar voor gebruik, en de ingredienten voor een geslaagde bbq bezorgen wij in koelboxen en blijven bij u achter. Deze koelboxen hebben een temperatuur verlies van 1,5 graad per uur. Uiteraard niet in de volle zon maar op een zo koel mogelijke plek. De volgende dag (niet op zondag) word dan alle vuile vaat weer opgehaald.

Onze buffetten bezorgen wij in principe warm en op uw locatie bouwen wij het buffet voor u op, Een dag later (niet op zondag) halen wij dan de vuile vaat weer bij u op.

Wij bezorgen in de volgende provincies:

Zuid Holland

Gelderland,

Utrecht

Noord Brabant

Bestsellers van het seizoen

Gourmetten
vanaf € 14,50
Meer

Eenvoudige borrelhapjes
vanaf € 18,85 per schaal
Meer

Contactgegevens

info@cateringservicedegelegenheid.nl