Bestellen & Bezorgen

Bestellen

Onze chauffeurs rijden vanuit onze vestiging te Sliedrecht vele kilometers per dag om ons assortiment te bezorgen. Wij zijn geen Bol.com met het credo vandaag bestellen morgen in huis. Om onze producten te bereiden hebben wij een aantal dagen nodig. Tussen bestellen en bezorgen zit circa 3 dagen. Bestellen- marineren- bereiden en afmaken. Bestel daarom altijd op tijd.

Bezorging in Coronatijdperk:

Cateringservice De Gelegenheid neemt alle maatregelen rondom het coronavirus uiterst serieus. Wij kunnen ons voorstellen dat u enkele vragen hebt over onze dienstverlening in deze tijd. Ook informeren wij je via deze pagina over hoe wij invulling geven aan deze maatregelen.

Veel gestelde vragen

Kan ik nog bij jullie bestellen?

Ja, we zijn gewoon open om bestellingen te bezorgen! Hierbij houden we ons strikt aan het advies vanuit de overheid en het RIVM. Bestellen doe je nog steeds heel eenvoudig via onze webshop.

Ik wil voor een kleine groep bestellen, kan dat?

Ja, dat kan nu zelfs al vanaf 6 personen bestellen. Hierdoor kun je nog met de familie genieten van onze smakelijke dienstverlening en ambachtelijke gerechten!

Onze chauffeurs

Ja, dat kan nu zelfs al vanaf 6 personen bestellen. Hierdoor kun je nog met de familie genieten van onze smakelijke dienstverlening en ambachtelijke gerechten!
  • Om verspreiding te voorkomen bezorgen we tot aan de deur en niet meer, zoals u gewend bent tot op de tafel.
  • Voor het klaarzetten van de afwas en retouren vragen wij u alles bij de voordeur te plaatsen, zodat de chauffeur niet uw locatie of woning hoeft te betreden.
  • In elke bestelauto is desinfecterende zeep aanwezig voor de chauffeur om zijn handen veelvuldig te ontsmetten.
Zoals u kunt lezen blijven wij wel geopend. U kunt bij ons blijven bestellen en verzekerd zijn van een zorgvuldige aanpak. Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn. Dan kunt u ons per mail: info@cateringservicedegelegenheid.nl of per telefoon: 0184208500 bereiken.

Uitmuntende service

Onze service gaat ver, al onze bezorg producten zoals onze borrelhapjesschalen brengen wij netjes aan de deur en desgewenst bezorgen wij het tot in de keuken.

Onze BBQ service gaat nog verder, onze BBQ’s maken wij klaar voor gebruik, en de ingrediënten voor een geslaagde BBQ bezorgen wij in koelboxen en blijven bij u achter. Deze koelboxen hebben een temperatuur verlies van 1,5 graad per uur. Uiteraard niet in de volle zon maar op een zo koel mogelijke plek. De volgende dag (niet op zondag) word dan alle vuile vaat weer opgehaald.

Onze buffetten bezorgen wij in principe warm en op uw locatie bouwen wij het buffet voor u op, Een dag later (niet op zondag) halen wij dan de vuile vaat weer bij u op.

Uw bestelling thuisbezorgd!

Uw bestelling thuisbezorgd!

Productcategorieën

Uw bestelling thuisbezorgd!

Waar u ook uw bestelling wilt hebben, wij zorgen voor het vervoer, op de juiste tijd en op de door uw gewenste locatie! Om datgene te verzorgen wat er op de website vermeld staat hebben wij een aantal dagen nodig Tussen bestellen en bezorgen zit circa 3 dagen. Daarom is het altijd gewenst dat wij uw bestelling ruim op tijd ontvangen.
Bezorging
Zuid Holland
Noord-Brabant
Utrecht
Gelderland

Product titel

€ 3,45
Toevoegen