• Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
  • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
  • Gegarandeerd uitstekende service
  • Klantenbeoordeling: 9/10

Borrel hapjes bestellen

Organiseert u binnenkort een groot feest en wilt u graag borrel hapjes bestellen bij een professionele catering? Dan kunt u bij Cateringservice De Gelegenheid terecht! Wij verzorgen van a tot z de catering voor al uw feesten en bijzondere gelegenheden. Cateringservice De Gelegenheid heeft voor ieder wat wils. Van tapas tot luxe hapjes. Alles wordt voor u vers klaargemaakt. En omdat geen enkele bijzondere gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk. Wij richten de hapjes catering helemaal naar wens voor u in, zodat het water u in de mond loopt! Bij ons kunt u onder andere terecht voor: luxe hapjes, een hapjesplank, hapjesschalen en tapas. Wilt u graag hapjes bestellen? Neem vandaag nog contact op met Cateringservice De Gelegenheid voor een vrijblijvende offerte.

Kies voor Cateringservice De Gelegenheid

Als u kiest voor de Cateringservice De Gelegenheid, dan kunt u rekenen op de beste service en topkwaliteit producten. U kunt bij ons luxe borrel hapjes of tapas bestellen voor alle feestelijke gelegenheden! Bij ons kunt u rekenen op de volgende service:

  • Alles wordt vers en op maat voor uw gemaakt
  • De afwas wordt de volgende dag weer bij u opgehaald (behalve op zondag)
  • U kunt uw eigen hapjesplank of hapjesschalen samenstellen
  • Hapjes catering voor kleine en grote feesten
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Borrelhapjes bestellen

Benieuwd naar wat Cateringservice ‘De Gelegenheid’ voor u kan betekenen?

Tapas bestellen

Wilt u lekkere tapas voor uw feest? Dan kunt u tapas bestellen bij Cateringservice De Gelegenheid. Tapas zijn heerlijke zomerse gerechtjes om te eten als bijgerecht, aperitiefhapje of hoofdgerecht. Bij Cateringsercice De Gelegenheid heeft u een ruime keuze aan tapas. Van een compleet tapas borrelbuffet tot losse hapjes. Tapas zijn zeer geschikt voor feestjes met een zomers tintje. Op onze website kunt u eenvoudig tapas bestellen voor uw zomerse feest. De hapjes catering van Cateringservice De Gelegenheid zorgt dat uw tapas met alle zorg voor u worden bereid met de lekkerste ingrediënten. Dat wordt genieten!

Hapjesschalen

Heeft u een speciale gelegenheid thuis en heeft u geen tijd om zelf een schaal met lekkers voor te bereiden voor uw feest? Dan kunt u bij Cateringservice De Gelegenheid de lekkerste hapjesschalen bestellen! Net zoals onze hapjesplank, worden onze hapjesschalen met de grootste zorg bereid.

Als u uw hapjesschalen door Cateringservice De Gelegenheid laat samenstellen, bent u verzekerd van de beste borrel hapjes waar u en uw gasten lang van kunnen genieten. Laat daarom het maken van de hapjesschalen voor uw feest of bijzondere gelegenheid over aan Cateringservice De Gelegenheid.

Hapjesplank

Organiseert u een groot feest? Dan is de hapjesplank van Cateringservice De Gelegenheid echt wat voor u! Onze rijk gevulde hapjesplank is zeer geschikt voor grote feesten, zoals een bedrijfsevenement of bruiloft. Deze hapjesplank wordt met de grootste zorg bereid en samengesteld. Borrelhapjes zijn namelijk onze specialiteit, dus u kunt erop rekenen dat u en uw gasten straks genieten van de heerlijkste hapjes.

Op onze website kunt u kiezen uit diverse door ons samengestelde hapjesplanken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit onze luxe, vegetarische of tapas hapjesplank. Wij nemen graag uw hapjes catering wensen met u door en stellen voor u een vrijblijvende offerte op.

Luxe hapjes

Als u een wat chiquer feest wilt geven, dan zijn onze luxe hapjes een goede match. Onze luxe hapjes zijn zorgvuldig bereid en zorgen gegarandeerd voor een bijzondere smaaksensatie. Van vishapjes tot een feestelijke plank met een keur aan luxe hapjes: Cateringservice De Gelegenheid verzorgt uw feestelijke avond! Wilt u zelf uw luxe hapjes borrelplank samenstellen? Dat kan ook! Wij staan open voor suggesties en bespreken met u graag de mogelijkheden. Neem hiervoor persoonlijk contact op met Cateringservice De Gelegenheid.

Hapjes

Wij halen de afwas bij u op!

Bij Cateringservice De Gelegenheid vinden wij hygiëne zeer belangrijk. Want onze gerechten moeten niet alleen lekker zijn, maar natuurlijk ook veilig! Bij ons kunt u er daarom op rekenen dat wij onze luxe borrelhapjes volgens strikte hygiëneregels voor u klaarmaken. Dit doen wij uiteraard niet alleen voor onze borrel hapjes en tapas, maar ook voor onze andere arrangementen, waaronder de ontbijtservice en de BBQ pakketten. Om de hygiëne goed te kunnen waarborgen, zorgen wij ook voor de afwas. Of u nu onze luxe hapjes, hapjesplank, hapjesschalen of tapas heeft besteld. Wij komen alle gebruikte borden en bestek de volgende dag weer bij u ophalen! Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Direct uw borrel hapjes of tapas bestellen?

Organiseert u een feest en wilt u graag luxe borrel hapjes of tapas bestellen? Neem dan contact op met Cateringservice De Gelegenheid! Voor elk feest hebben wij de lekkerste hapjes en tapas. Wij verzorgen uw hapjes catering van a to z. bestel vandaag nog uw borrel hapjes of tapas bestellen via onze website. Wilt u graag uw eigen hapjesplank of hapjesschalen samenstellen? Neem dan telefonisch contact op via 085-0604827 of mail ons voor een vrijblijvende offerte via info@cateringservicedegelegenheid.nl. Cateringservice De Gelegenheid is de hapjes catering die u nodig heeft!