BBQ Oosterhout

Uw barbecue is alleen een succes als u de lekkerste vlees gerechten kunt serveren aan uw gasten. Cateringservice de Gelegenheid helpt u graag uw barbecue te laten slagen. Dit doen wij door het lekkerste BBQ vlees te leveren. Maakt u gebruik van onze BBQ catering, dan weet u zeker dat de gasten van uw barbecue zullen smullen. BBQ Oosterhout.

BBQ vlees van hoge kwaliteit

Cateringservice de Gelegenheid levert enkel BBQ vlees van hoge kwaliteit. Dit vlees ziet er niet alleen lekkerder uit dan budgetvlees, maar smaakt bovendien een stuk beter. Als u gebruik maakt van onze BBQ catering, weet u zeker dat u de gasten van uw barbecue de lekkerste vleesgerechten kunt serveren. Zij zullen nog lang napraten over uw heerlijke barbecue.

Een groot assortiment BBQ vlees

Iedereen heeft weer een andere smaak. Wij begrijpen dit maar al te goed. Ook begrijpen wij dat u de gasten van uw barbecue zo veel mogelijk verschillende vleesgerechten wil geven. Het is namelijk prettig als er iets te kiezen valt op uw barbecue.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan smullen op uw barbecue, welke smaak hij of zij ook heeft, hebben wij een groot assortiment BBQ vlees. In ons assortiment vindt u luxe vleesproducten, maar ook standaard BBQ vlees, budget BBQ vlees en barbecuegerechten voor kinderen. U kiest zelf welke vleessoorten u op de barbecue wil leggen.

Goed om te weten: Cateringservice de Gelegenheid heeft ook een groot assortiment vegetarische barbecue producten.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen