• Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
  • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
  • Gegarandeerd uitstekende service
  • Klantenbeoordeling: 9/10

Soep op het werk

Cateringservice de Gelegenheid verzorgd uw soep op het werk!

Cateringservice de Gelegenheid levert, naast de gewone lunches op het werk, ook overheerlijke soepen op het werk. Deze dagverse soepen worden warm bij u op locatie geleverd. Hoe makkelijk is het om elke dag, ééns per week, of af en toe verse soepen bezorgd te krijgen? De keuze is erg veelzijdig, naast dat de standaard soepen zoals kippensoep, tomatensoep en groentesoep dagelijks vers worden gemaakt, kunt u ook kiezen voor wat exclusievere soepen zoals goulashsoep, aspergesoep of bijvoorbeeld kaassoep. Aan u de keuze! Soep op het werk

Dagverse soepen

Aan u de keuze wat u wilt serveren aan uw medewerkers, collega’s of uzelf. Cateringservice de Gelegenheid verzorgd hetgeen u wenst te krijgen voor een schappelijke prijs. Voor het leveren van de soepen zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een soepabonnement op werkdagen, zodat elke dag verse soepen op een gewenst tijdstip worden geleverd, maar u kunt ook kiezen voor en aantal standaard soepen op vaste werkdagen. Dit allemaal zonder verplichtingen en geheel afgestemd op uw wensen.

Verse soepen op het werk bestellen? 

Kiest u voor gemak? Dan kiest u voor de verse soepen van Cateringservice de Gelegenheid. Dagelijks vers bezorgd of per dag te bestellen, aan u de keuze. De altijd 100% verse soepen worden van dagverse ingrediënten gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat uw medewerkers en collega’s de beste soepen voorgeschoteld krijgen. Naast het leveren van de soepen, kunnen wij ook zorgen voor het servies, eventuele broodjes bij de soep met smeersels en een warmhoudpan die we na de lunch of diner weer bij u op zullen halen.

Wilt u meer informatie of uw wensen bespreken? Laat uw contactgegevens achter in onderstaand formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Soep op het werk - soep bestellen