Party-catering Barendrecht.

Uw feest is voor honderd procent geslaagd als er een goed koud en warm buffet, een barbecue met alles erop en eraan of lekkere hapjes word geserveerd. Wilt u de gasten van uw feestelijke gelegenheid de lekkerste borrelhapjes serveren, maar heeft u geen zin om hier urenlang voor in de keuken te staan? Dan kunt u gebruik maken van de party catering van Cateringservice de Gelegenheid. Maak het u zelf gemakkelijk. Party catering Barendrecht

Van borrelhapjes tot complete buffetten

De mogelijkheden voor party catering zijn onbeperkt. Zo kunt u eenvoudige borrelhapjes door onze enthousiaste koks laten bereiden, maar ook complete koude en warme buffetten voor Cateringservice de Gelegenheid klaar laten maken. U kiest zelf welke gerechten u wilt serveren op uw feestje, natuurlijk geven wij hiervoor graag advies en een passende offerte bij uw budget en wensen. Wij zorgen ervoor dat uw party catering voor honderd procent aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze party catering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van party catering. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Hoge kwaliteit, voor een lage prijs

Bij Cateringservicedegelegenheid bent u zeker van de hoogste kwaliteit party catering. Bij het bereiden van uw party catering gerechten wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Én omdat uw cateringgerechten enkel klaargemaakt worden door vakkundige en ervaren koks, weet u bij ons zeker dat u hoge kwaliteit party catering afneemt.

Dit betekent echter niet dat u veel moet investeren in uw party catering. Wij leveren namelijk hoogwaardige hapjes en gerechten voor uw feestje, maar doen dit wel altijd voor een aantrekkelijk lage prijs. Ook voor vegetarische gerechten, gerechten zonder gluten en allergieën, bent u bij ons aan het juiste adres.

Party catering nodig? Neem contact met ons op

Wilt u de lekkerste hapjes of complete gerechten serveren op uw feestje? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag welke hapjes u wil serveren, voor hoeveel personen u party catering nodig heeft en wanneer uw feestje plaatsvindt. We zetten uw feestje graag in onze agenda.

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze party catering? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Bent u akkoord met onze offerte, dan zetten wij uw catering afspraak direct in onze agenda.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen