Lunchcatering Nieuwegein

Wilt u lunchen met een grote groep mensen? Dan kost het wel erg veel tijd om de lunchgerechten zelf klaar te maken. Als u geen tijd of zin heeft om zelf in de keuken te staan, kunt u gebruik maken van de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid. Wij maken de lekkerste lunchgerechten voor u klaar en leveren deze gerechten op het gewenste moment, bij u thuis of op kantoor. Lunchcatering Nieuwegein.

Borrel hapjes

Barbecue

Tapas

Vegetarisch

Buffetten

Salades

Een heerlijke lunch op maat

Bij Cateringservice de Gelegenheid kiest u zelf welke lunchgerechten u af wil nemen. We kunnen diverse belegde broodjes voor u maken, maar ook salades, soepen en snacks vindt u in ons assortiment. En wilt u een gezonde lunch organiseren met diverse fruitige smoothies op het menu? Dan bent u bij Cateringservice de Gelegenheid ook aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook heerlijke en op en top gezonde smoothies klaarmaken.

Een kleine of grote lunch

Het maakt niet uit wat voor lunch u op de planning heeft staan: ons Catering bedrijf staat voor u klaar. We kunnen eenvoudige en kleine gerechten bereiden voor een kleine groep mensen, maar we kunnen ook vele verschillende lunchgerechten klaarmaken voor een groot gezelschap. Cateringservice de Gelegenheid gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit betekent dat wij ook uw lunch kunnen verzorgen, hoe complex of groot deze ook is.

Inzicht in de kosten? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze hoogwaardige lunchcatering Nieuwegein? Vraag dan een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. Geef aan wat voor gerechten u af wil nemen en voor hoeveel personen u een lunch wil organiseren. Wij kunnen u vervolgens direct een overzicht geven van uw lunchkosten.

Meer weten? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over de lunch catering van Cateringservice de Gelegenheid? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Ook als u meer wil weten over onze BBQ catering buffet catering of party catering, staat Cateringservice de Gelegenheid voor u klaar.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen