Catering Biologisch

Steeds meer mensen proberen om een bewuster leven te leiden. Daarom kiezen ze er vaker voor om catering biologisch te laten zijn. Waarom biologisch? Sommige mensen kiezen ervoor omdat ze geven om de natuur, de dieren en het milieu. Voor de natuur is de biologische landbouw veel minder schadelijk. Bovendien hebben de dieren in de biologische veeteelt een beter leven.

Voor andere mensen is de gezondheid de voornaamste keuze om voor biologische producten te kiezen. Je krijgt dan geen geur-kleur of smaakstoffen binnen. Ook bevatten de biologische producten minder bestrijdingsmiddelen. Als je kiest voor een biologisch product, dan kies je in ieder geval voor een beter leven.

Catering Biologisch

Iedereen heeft wel eens een feest of een gelegenheid waarvoor je een goede cateraar nodig hebt. Als je een bewust leven leidt, dan wil je ook een keus kunnen maken voor een cateraar die gebruik maakt van goede, biologische ingrediënten.

Bij Catering Service De Gelegenheid bent u dan aan het juiste adres. Voor al onze producten gebruiken wij de beste ingrediënten, die veelal biologisch zijn. Alles wat wij leveren maken we kort van te voren klaar, waardoor het zo vers als mogelijk bij u wordt geleverd.

Borrelhapjes

Heeft u ons rijke assortiment aan borrelhapjes al gezien? Onze heerlijke hapjes worden vers bereid met verse en goede ingrediënten. Wilt u borrelhapjes bij ons bestellen die uitsluitend gemaakt zijn met biologische producten? Mail, of bel ons dan. Wij maken dan voor u een offerte op maat.

Barbecue

Ook als u bewust wilt barbecuen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw BBQ voorzien van premium biologisch vlees. U kunt een barbecue op maat, of offerte aanvragen waarin u uw wensen kunt duidelijk maken. Wij zijn er voor u!

Ook bewuste mensen zijn bij Catering Service De Gelegenheid aan het juiste adres. Mail ons nu!

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen