Borrelhapjes met tapas

Of het buiten nou warm of koud is, het gevoel van vakantie kunnen we allemaal wel gebruiken. En er zijn weinig dingen die dat vakantiegevoel beter oproepen dan een avond door te brengen met goed gezelschap en lekker eten. En daarvoor zit u bij Cateringservice de Gelegenheid goed. Of u nou van klassieke borrelhapjes met tapas houdt, dan wel andere zomerse gerechten in het hoofd had. Cateringservice de Gelegenheid kan de perfecte Tapas hapjes verjaardag voor u verzorgen. Waardoor ook uw verjaardag cuinair verzorgd is. Denk daarbij aan overheerlijke Pinchos.

Ruim aanbod van verschillende borrelhapjes

Het assortiment van Cateringservice de Gelegenheid is uitgebreid en gevarieerd. Dit betekent dat u altijd de juiste hapjes kunt vinden om uw gasten blij te maken. Van gevulde peppadews tot Toscaanse spiesjes, met Cateringservice de Gelegenheid bent u verzekerd van overheerlijke zomerse gerechten. Van warme tot koude hapjes, vlees en vis hapjes, of vegetarische hapjes. Wij kunnen het allemaal verzorgen! Van klassieke tapas hapjes verjaardag tot andere zomerse hapjes op alle andere gelegenheden.

Vers bereid speciaal voor u

Bij Cateringservice de Gelegenheid bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze hapjes met Tapas worden altijd vers bereid vlak voordat wij ze gratis bezorgen op de locatie waar u de hapjes wilt hebben. En natuurlijk gebruiken wij alleen verse ingrediënten.

Borrelhapjes online bestellen

Bij Cateringservice de Gelegenheid heeft u het gemak van hapjes online te bestellen. En ze gratis op locatie geleverd te krijgen! Heeft u al een gelegenheid in het hoofd waar een tafel met zomerse borrelhapjes niet mis zou staan? Neem dan contact met ons op. Heeft u nog vragen heeft, of wilt u een vrijblijvende offerte aan wilt vragen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen