Borrelhapjes lekkere gerechten

Heeft u binnenkort een event op de planning staan, maar mist u alleen nog een catering die u een handje helpt? Bij Cateringservice De Gelegenheid kunt u terecht voor elk hapje dat bij uw evenement of feestje past. Bent u benieuwd welke borrelhapjes lekkere gerechten het beste bij uw feestje passen? Lees dan snel verder.

Borrelhapjes lekkere gerechten een echte toevoeging aan uw feest

Hapjes die het altijd goed doen op feestjes, zijn borrelhapjes. Deze kleine, maar heerlijke recepten zijn een echte toevoeging op uw festijn en zullen vele harten veroveren. Het aanbod van Cateringservice De Gelegenheid is groot. En dat komt goed uit, want zo zit er altijd wel iets tussen wat iedereen lekker vindt.

Ons assortiment

Wat bieden we zoal aan? Gebaseerd op jarenlange ervaring, stellen wij schalen samen die zeer gewenst zijn bij onze klanten. Onze borrelhapjes bestaan uit vlees en vis. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zich betrokken voelt. Zo hebben wij ons aanbod uitgebreid door ook vegetarische hapjes te bereiden. Denk aan het gebruik van groenten, die een schaal kunnen omtoveren tot een waar spektakel. Wij maken onderscheid tussen eenvoudige borrelhapjes aan de ene kant – heerlijke wraps en vleesplankjes bijvoorbeeld – maar ook een luxe variant. Hierbij kunt u denken aan vishapjes en amuse glaasjes.

Bestellen is simpel

Bij Cateringservice De Gelegenheid kunt u ervan uit gaan dat elk gerecht vers wordt geleverd. Wij maken alleen gebruik van 100% verse ingrediënten en bereiden alles enkele uren voor uw feestje voor. Zo blijven onze lekkere gerechten de hele dag goed. Het bestellen van uw favoriete borrelhapjes is in een paar klikken geregeld. Maak een account aan, plaats de lekkerste recepten in uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Na betaling zorgen wij ervoor dat de catering voor uw evenement van top tot teen wordt verzorgd. Heeft u nog vragen? Twijfel niet om te bellen of te mailen: wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen