Koude en warme borrelhapjes

U geeft binnenkort een feestje en wilt uw gasten voorzien van de lekkerste hapjes maar hebt geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Cateringservicedegelegenheid biedt u de oplossing. Maak uw hapjes niet zelf, maar bestel de hapjes eenvoudig en snel online in onze webshop. Voor een scherpe prijs, kunt u uw gasten voorzien van de lekkerste borrelhapjes, zonder dat u zelf uren in de keuken staat en geen fatsoenlijk gesprek met uw gasten kunt voeren. Wij bieden u luxe borrelhapjes en eenvoudige borrelhapjes. Borrelhapjes bestellen Rotterdam? Wij bieden u de uitkomst!

Borrelhapjes bestellen Rotterdam

Borrelhapjes bestellen Rotterdam

Dagverse hapjes

Aan u de keuze wat voor borrelhapjes u uw gasten wilt serveren. U kunt de keuze maken uit koude en warme hapjes maar ook: vegetarische hapjes voor de liefhebbers. Eet u zelf geen vlees en vis? Dan kunt u ook vegetarische hapjes bestellen in Rotterdam voor uw feestelijke gelegenheid. Wij zijn de cateringservice voor uw gelegenheid. Ook als u zelf of anderen geen varkensvlees eten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook borrelhapjes met vlees, maar dan wel zonder varkensvlees.

 

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij u leveren, worden van 100% dagverse ingrediënten gemaakt. Wij staan garant voor de beste kwaliteit en service. Met onze borrelhapjes weet u zeker dat u uw gasten de beste borrelhapjes voor kunt schotelen. Alle borrelhapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren voor uw feestje. Doordat de hapjes net voor uw feestje worden bereid, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestelijke gelegenheid de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel dan uw hapjes eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wilt voorschotelen aan uw gasten. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact