• Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
  • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
  • Gegarandeerd uitstekende service
  • Klantenbeoordeling: 9/10
  • Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
  • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
  • Gegarandeerd uitstekende service
  • Klantenbeoordeling: 9/10

Onbezorgd culinair genieten bij elke gelegenheid!

Wat anderen zeggen over ons

Het gemak van hapjes laten bezorgen !!

Even een feestje, omdat het kan, vrienden en familie over de vloer voor een vrijdagmiddag borrel. Weinig tijd om zelf hapjes te maken of beperkt in de variatie. We hebben daarom bij de Gelegenheid hapjes besteld en laten bezorgen. Lekker [...]
- Hardinxveld Giessendam

Prima service

Hartelijk bedankt voor onze bestelling van hapjes. We hebben als vrouwenvereniging Passage er erg van genoten. Mooi op tijd geleverd. Het is voor herhaling vatbaar.
- Spijkenisse

Betaalbaar, mooi opgemaakt en super geregeld

Wij waren zeer enthousiast over de hapjes. Alles was in orde. Hoe de schalen waren opgemaakt, de variatie en de smaken, Ook was het fijn dat de vis en het vlees apart zaten, dat zie je niet vaak. Dit vonden wij [...]
- Schiedam
38 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Benieuwd wat Cateringservice ‘De Gelegenheid’ voor u kan betekenen?

Tot 60 km rondom Sliedrecht

Cateringservice De Gelegenheid vervult van begin tot het eind uw catering wensen vanuit Sliedrecht en omgeving tot 60 km rondom. Oftewel van Uithoorn tot Zundurt en Hoek van Holland tot Nijmegen en alles wat in die cirkel zit.

Of u nu een feestje thuis wilt geven of een (kerst)borrel op uw werk, wij verzorgen alles: van koude tot warme buffetten. U kunt al bij ons terecht vanaf één schaal borrelhapjes. Voor een buffet is 20 personen het minimum en voor een barbecue zijn wij vanaf 10 personen al van de partij.

Catering op maat

Omdat geen gelegenheid hetzelfde is, bieden wij altijd maatwerk. Samen zoeken wij naar mogelijkheden om uw verjaardagsfeest, familiediner of bedrijfsborrel volledig naar uw wensen in te richten. U kunt voor de catering gebruik maken van complete arrangementen.

Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om een arrangement, zoals een borrelplank, helemaal naar wens samen te stellen. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Uitstekende service

Cateringservice De Gelegenheid betekent uitstekende service. Geniet niet alleen van smakelijk eten, maar ook van een uitgebreid aanbod aan dranken en alles wat nodig is om uw feest tot een succes te maken.

Wij verzorgen alles op het gebied van bestek en borden en ruimen natuurlijk na afloop alles voor u op. Bij ons is afspraak afspraak en u kunt altijd rekenen op een tijdige levering. Dat is de service die u mag verwachten van Cateringservice De Gelegenheid.

Cateraar Gerard Kok