Warm en koud buffet Gilze

Geeft u binnenkort een feestje of organiseert u een gezellige borrel? Vergeet dan niet om lekkere hapjes te bestellen voor de gasten van uw feestelijke gelegenheid. Wilt u de gasten van uw feestje verschillende soorten warme en koude hapjes serveren? Bestel dan een warm en koud buffet bij Cateringservice de Gelegenheid, Warm en koud buffet Gilze.

De lekkerste hapjes op tafel

Ons warm en koud buffet bestaat uit vele verschillende hapjes. Zoals de naam van het buffet al verklapt, gaat het om zowel warme als koude hapjes. Alle hapjes van ons warm en koud buffet worden met verse ingrediënten bereid. Dit doen wij niet voor niets, maar om u te garanderen dat u een hoogwaardig buffet met heerlijke hapjes krijgt.

Een buffet op maat

U kunt een standaard warm en koud buffet bestellen bij Cateringservice de Gelegenheid, maar wij kunnen ook een buffet op maat maken. In dit geval kiest u zelf welke hapjes u wil serveren aan de gasten van uw feestje. De kosten van uw buffet op maat zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de hapjes die u bestelt en het aantal gasten op uw feestje. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct uw warm en koud buffet bestellen

Wilt u de lekkerste catering hapjes serveren op uw feestje of borrel? Bestel dan direct een warm en koud buffet bij Cateringservice de Gelegenheid. Dit doet u eenvoudig en snel via onze website. Bekijk ons aanbod warme en koude buffetten en kies uw favoriet. Dit buffet kunt u direct in uw winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunt u het buffet online afrekenen. Wij horen graag wanneer we het buffet voor u moeten bereiden en bij u thuis af moeten leveren.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van uw buffet op maat? Dan kunt u een offerte aanvragen via de website. Dit doet u eenvoudig en snel door het offerteformulier op de website in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om u een prijsindicatie van uw buffet op maat te geven. Uiteraard kiest u zelf of u wel of niet akkoord gaat met deze prijsindicatie. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen