Walking Dinner

Een walking dinner is niet zomaar een maaltijd; het is een culinaire ervaring die sociale interactie, heerlijke gerechten en een ontspannen sfeer combineert. Het concept van een walking dinner draait om het serveren van kleine, smaakvolle gerechten die gasten kunnen proeven terwijl ze rondlopen en met anderen converseren. Het biedt een informele en dynamische eetervaring die perfect is voor diverse gelegenheden, van informele bijeenkomsten tot formele evenementen.

De toegevoegde waarde van een Walking Dinner

Een walking dinner is gebaseerd op het idee van informeel dineren en het delen van verschillende smaken en gerechten. Het omvat een reeks kleine porties van diverse gerechten die op verschillende stations worden gepresenteerd. Gasten hebben de vrijheid om zelf te kiezen welke gerechten ze proberen en in welke volgorde, waardoor een interactieve en persoonlijke eetervaring ontstaat.

Het samengestelde Menu van een Walking Dinner

Het menu van een walking dinner is gevarieerd en biedt een breed scala aan smaken en texturen. Van verrukkelijke hors d'oeuvres tot kleine porties voorgerechten, hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, het is een kans om een diversiteit aan gerechten te proeven in een enkele avond. Vaak zijn de gerechten zo samengesteld dat ze gemakkelijk te eten zijn zonder bestek.

De Belevenis van een Walking Dinner

Een van de grootste voordelen van een walking dinner is de sociale ervaring die het biedt. Gasten kunnen vrij bewegen, van de ene tafel naar de andere, en ondertussen met verschillende mensen praten. Dit creëert een ontspannen en open sfeer, waarbij gasten genieten van eten terwijl ze nieuwe contacten leggen en bestaande relaties versterken.

Geschikte Gelegenheden voor een Walking Dinner

Walking dinners zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van informele feesten tot bedrijfsevenementen en bruiloften. Ze zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de gewenste stijl en grootte van het evenement. Vanwege de informele aard van het dineren, kunnen gasten zich vrij bewegen en genieten van de maaltijd op hun eigen tempo.

Borrel hapjes

Barbecue

Tapas

Vegetarisch

Buffetten

Salades

Een Walking dinner zonder gedoe.

Een Walking Dinner is heerlijk, maar het brengt wel veel gedoe met zich mee. Niet alleen omdat u continu achter de pannen moet blijven staan, maar ook omdat een walking dinner veel troep geeft. Bent u klaar met eten, dan bent u nog uren bezig met opruimen.

Hier heeft u geen last van als u Cateringservice de Gelegenheid inhuurt voor uw walking dinner. Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan hoeft u zelf niet achter de barbecue te gaan staan. Dit doen onze ervaren grillexperts voor u. En is de avond voorbij? Dan zorgen wij ervoor dat alle troep netjes opgeruimd wordt. Hier hoeft u niets voor te doen

Catering op maat

Iedereen heeft andere wensen, eisen en verwachtingen bij het afnemen van catering. Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden daarom Catering op maat aan. Bij Cateringservice de Gelegenheid kiest u helemaal zelf welke gerechten u klaar wil laten maken en wil presenteren aan uw gasten. Zelfs als u zeer specifieke eisen heeft voor uw maaltijd, kunnen wij hieraan voldoen. Wij doen er alles aan om uw feest te laten slagen.

De kosten:
De kosten die u moet betalen om gebruik te maken van onze catering, zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de gerechten die u afneemt, maar ook aan het aantal mensen dat u uitnodigt op uw Gelegenheid. Bent u benieuwd wat u moet betalen om gebruik te maken van onze catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. In uw offerte kunt u precies zien wat u moet betalen om gebruik te maken van onze dienstverlening

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen