Salades bestellen.

Of het nu gaat om maaltijdsalades, salades als onderdeel voor een buffet, een barbecue of voor welke gelegenheid u ook een salade wil bestellen. Vanuit ons grote assortiment aan diverse salades vind u zeker wat aan uw wensen kan voldoen.

De vele mogelijkheden

In ons assortiment kunt u een gangbare slaschotel vinden; de aardappelsalade, huzarensalade, zalmsalade, rundsalade en tonijnsalade. De schaal wordt rijkelijk gegarneerd, zo wordt bijvoorbeeld de aardappelsalade aangevuld met augurk en asperges. Maar ook met ham, gevuld ei, rauwkost, komkommer, tomaat en ananas.

Ook hebben wij minder gangbare slaschotels in ons assortiment. Zo kunnen wij u een heerlijke carpacciosalade aanbieden, of een biefstuk salade. Wat ook heel goed past bij een barbecue is een heerlijke pastasalade.

Voor de fijnproefer hebben de een heerlijke Toscaanse schotel, gevuld met onder andere zongedroogde tomaat. Zwarte olijventapenade en rucola maken het af. Houdt u van tonijn? Dan kunnen we u ook een heerlijke pastasalade met tonijn aanbieden.

Catering service De Gelegenheid

Heeft u binnenkort een salade nodig? bijvoorbeeld voor Barbecue of Kerst salade?  Kijk dan even rond in ons rijke assortiment! Wij maken gebruik van de beste, verse ingrediënten. We maken de schaal kort voor uw bestelling op. Op zo’n manier krijgt u de beste kwaliteit die u mag verwachten. Bestellen kunt u eenvoudig op onze website. Kijkt u dan ook even in onze bbq pakketen? We kunnen u zoveel gemak bieden!

Product titel

€ 3,45
Toevoegen