Partyverhuur Werkendam

Cateringservice de Gelegenheid kan niet alleen de lekkerste gerechten bereiden voor uw feestje, maar kan u ook van dienst zijn met partyverhuur. Heeft u bepaalde horecabenodigdheden nodig voor uw feestje, maar vindt u het zonde om deze voor een aanzienlijk hoge prijs te moeten kopen? Dan huurt u de items die u nodig heeft voor uw feestje gewoon bij Cateringservice de Gelegenheid. Niet voor een groot prijskaartje, maar voor een aantrekkelijk lage prijs: Partyverhuur Werkendam.

Een groot assortiment horecabenodigdheden

Door de jaren heen hebben wij een groot aanbod horecabenodigdheden opgebouwd. U kunt bij ons tafels en stoelen huren voor uw feestje, maar ook items als tafellinnen, servies, koffie- en theebenodigdheden, taps en bars, partytenten, sfeerverlichting en ga zo maar door. Zelfs als u een springkussen wil huren voor de jongere gasten van uw feestje, bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres. Wij leveren graag een springkussen waar de kinderen op uw feestje zich met gemak urenlang op kunnen vermaken.

Partyverhuur voor één dag of enkele dagen

Bij Cateringservice de Gelegenheid kiest u zelf hoe lang u uw horecabenodigdheden wil huren. U kunt uw horecabenodigdheden een enkele dag huren, maar het is ook mogelijk meerdere dagen gebruik te maken van onze tafels, stoelen, partytenten en andere horecabenodigdheden. Ook als u een feestje geeft dat enkele dagen duurt, zoals een uitgebreide trouwerij, bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres voor partyverhuur.

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet investeren om gebruik te kunnen maken van onze Partyverhuur? Vraag dan een offerte aan. En wilt u ook gebruik maken van onze cateringservice? Dan kunt u dit aangeven in de offerte. Wij kunnen uw offerte voor partyverhuur en party catering gewoon voor u combineren. Zo ziet u direct wat de totale kosten van uw feestje zijn, als u gebruik maakt van de partyverhuur en de partycatering van Cateringservice de Gelegenheid.

Meer weten over ons catering bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Hierna kunt u altijd nog een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in de totale kosten van uw feestje.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Partyverhuur Werkendam

Partyverhuur Werkendam

Neem contact met ons op!