Lunch Catering Vianen

Wilt u uw personeel  een goeie lunch voorschotelen?  Dan kan u zelf urenlang in de keuken gaan staan om het  klaar te maken, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf.  Cateringservice de Gelegenheid verzorgd graag de lunch voor uw personeel.

 

Voor kleine en grote bedrijven.

Het maakt niet uit om hoeveel personeel het gaat : Cateringservice de Gelegenheid staat voor u klaar. Wij maken een voorstel die op uw bedrijf is toegespitst.

 

Een groot aanbod lunchgerechten

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het afnemen van lunchcatering.  Daarom een greep uit de mogelijkheden samengesteld uit de bedrijven waarvan wij al de lunches verzorgen.

  • Complete verzorging van uw kantine, wij zorgen voor alles wat er nodig is voor de lunch, in overleg met u wordt het (wisselend)assortiment samengesteld. Deze manier ontzorgd u volledig.
  • Gedeeltelijke verzorging, Waarbij wij elke dag of een aantal dagen de kantine bevoorraden met oa soep, luxe belegde broodjes en diverse dranken.
  • Op incidentele basis, waarbij wij op afroep voor u de lunch verzorgen.
  • Soep op het werk, de manier om uw personeel te voorzien van verse soep.

Lunchpakketten,

Handige per stuk verpakte lunchbox.  Ideaal voor bijvoorbeeld ‘n schoolreisje,  vakantierit, of ‘n uitstapje met bedrijf of kantoor.  Wij hebben keuze uit diverse lunchpakketten

 

Wilt u meer weten over ons catering bedrijf, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.

 

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl