Kerstbuffet aan huis Werkendam

Sommige mensen vinden het heerlijk om het Kerstdiner te bereiden. Zij zoeken maanden naar lekkere recepten, vinden het geweldig om boodschappen te doen voor Kerst en vinden het absoluut niet erg om uren in de keuken te staan voor een lekker Kerstdiner. Hoort u absoluut niet bij deze groep? Dan hoeft u niet met tegenzin naar recepten te zoeken, boodschappen te doen en urenlang te koken. U kunt Cateringservice de Gelegenheid namelijk ook benaderen voor een Kerstbuffet aan huis, Kerstbuffet aan huis Werkendam.

Borrel hapjes

Barbecue

Tapas

Vegetarisch

Buffetten

Salades

Bespaar tijd en energie met een buffet aan huis

Bestelt u een Kerstbuffet aan huis bij Cateringservice de Gelegenheid, dan bespaart u veel tijd en energie. Met een Kerstbuffet van Cateringservice de Gelegenheid hoeft u namelijk zelf geen recepten te zoeken, boodschappen te doen en uiteraard in de keuken te staan. U geeft aan wat u lekker vindt en wij doen de rest. Ruim voor de start van uw Kerstdiner komen we uw Kerstbuffet bij u thuis afleveren. U hoeft niets te doen, alleen de heerlijke gerechten van ons buffet eten.

Een feestelijk buffet voor Kerst

Uiteraard wilt u feestelijke gerechten serveren met Kerst, ook als u geen zin heeft om zelf te koken. Wij vinden het belangrijk dat u een geslaagde Kerst heeft en daarom bereiden we een extra feestelijk buffet voor Kerst. Bestelt u ons Kerstbuffet, dan krijgt u extra feestelijke gerechten. Deze gerechten geven u en de gasten van uw Kerstdiner een echt Kerstgevoel.

Voor kleine en grote gezelschappen

Cateringservice de Gelegenheid is erg flexibel. Wij kunnen een Kerstbuffet aan huis bereiden voor een klein gezelschap, maar ook voor een grote groep mensen. Of u nu alleen met uw gezin eet of de gehele familie heeft uitgenodigd om samen Kerst te vieren: u kunt een heerlijk Kerstbuffet aan huis Werkendam bestellen bij Cateringservice de Gelegenheid.

Direct een offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van een Kerstbuffet aan huis? Dan kunt u een offerte aanvragen bij Cateringservice de Gelegenheid. Dit doet u door het offerteformulier op de website in te vullen. Geef aan welke gerechten u wil serveren tijdens het Kerstdiner en hoeveel mensen u aan tafel verwacht. Wij kunnen u nu direct vertellen wat de totale kosten van uw Kerstbuffet aan huis zullen bedragen.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen