Hapjes bestellen in Rotterdam

Heeft u binnenkort iets te vieren in Rotterdam, en wilt u hiervoor borrelhapjes bestellen bij een professionele catering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder wat wils met ons ruime assortiment aan borrelplanken, tapas, hapjesschalen en hapjesbuffetten. Alles wordt vers en op maat voor u bereid, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. U kunt vandaag nog contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Kies voor kwaliteit en expertise

Voor al uw feestjes in en rond Gorinchem kiest u voor de kwaliteit en expertise van Cateringservice De Gelegenheid. Wij leveren topkwaliteit met onze jarenlange ervaring op het gebied van service, catering, buffetten, hapjes en meer. Als u kiest voor ons, kunt u rekenen op:

- Hapjes catering voor alle kleine én grote feesten

- Alle producten worden vers en op maat voor u gemaakt

- U kunt zelf uw eigen hapjesplank of hapjesschalen samenstellen

- De afwas wordt de volgende dag weer bij u opgehaald (behalve op zondag)

- Meer dan 20 jaar ervaring

Hapjesschalen of hapjesplank

Organiseert u een gelegenheid aan huis of op locatie in Rotterdam, maar heeft u geen tijd om zelf alle hapjes klaar te maken voor uw gasten? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse hapjesschalen en hapjesplanken, die u door ons kunt laten samenstellen. Deze zijn rijk gevuld en uiterst geschikt voor grotere evenementen als zakelijke gelegenheden of bruiloften.

Ons assortiment biedt ruime keuze uit luxe, vegetarische of tapas opties. Borrelplanken zijn onze specialiteit, dus kunt u rekenen op een rijke smaaksensatie voor u en uw gasten.

Ook luxe hapjes bestelt u in Rotterdam

Wilt u een iets luxer feest geven? Dan kunt ook bij ons ook luxe hapjes bestellen. Naast een heerlijke smaakbeleving geven onze luxe hapjesschalen ook een prachtige aanblik.

Indien gewenst kunt ook zelf een luxe hapjesplank samenstellen. Neem hiervoor persoonlijk contact met ons op.

Bestel direct uw borrel hapjes of tapas in Rotterdam

Voor uw feestje in of rond Rotterdam, kunt u direct al uw borrel hapjes of tapas bij ons bestellen. Cateringservice De Gelegenheid verzorgt uw catering van A tot Z voor al uw evenementen, groot en klein. Neem telefonisch contact met ons op via 0184-208500 of mail ons voor een vrijblijvende offerte via info@cateringservicedegelegenheid.nl. Cateringservice De Gelegenheid levert de topservice die u nodig heeft!

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen