Hapjes aan huis Hardinxveld Giessendam

Geeft u binnenkort een feestje in Hardinxveld Giessendam? Bestel dan niet alleen lekkere drankjes, maar denk ook aan de catering. Alleen als u de gasten van uw feestje lekkere hapjes kunt serveren, is uw party echt een groot succes. Heeft u geen zin om de feestelijke hapjes zelf te bereiden? Dan bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres. Wij leveren namelijk de lekkerste hapjes aan huis, Hapjes aan huis Hardinxveld Giessendam.

Het gemak van hapjes aan huis

Bestelt u hapjes aan huis bij Cateringservice de Gelegenheid, dan bespaart u uzelf een hoop tijd en energie. Met onze hapjes aan huis hoeft u zelf namelijk niet in de keuken te staan om de catering thuis te regelen. En omdat Cateringservice de Gelegenheid al jaren ervaring heeft in het bereiden van de lekkerste hapjes, weet u zeker dat u de gasten van uw feestje heerlijke gerechten kunt serveren.

Hebben uw gasten alle hapjes opgegeten? Dan hoeft u zelf niets op te ruimen. Onze medewerkers komen de hapjes en het servies namelijk gewoon bij u ophalen.

Vele soorten hapjes

Wij vinden het belangrijk dat u de lekkerste hapjes kunt serveren op uw feestje. En omdat iedereen een andere smaak heeft, bereiden wij vele soorten hapjes. Maakt u gebruik van onze cateringservice voor hapjes aan huis? Dan kiest u helemaal zelf welke hapjes u aan uw gasten wil serveren. Wij passen onze catering op uw wensen, eisen en behoeften aan. Hapjes aan huis Hardinxveld Giessendam bestellen?

Meer informatie? Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over onze hapjes aan huis Hardinxveld Giessendam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u direct hapjes aan huis wil bestellen voor uw feestje, kunt u contact met ons opnemen.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen