• Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
  • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
  • Gegarandeerd uitstekende service
  • 29 jaar kokservaring

Catering

Cateringservice De Gelegenheidv richt zich op 2 aspecten van de brede catering markt

Party- en evenementencatering op elke locatie alwaar u uw feest houdt .

Met name door de catering op willekeurige locaties is dit een bedrijfstak waar logistiek een zeer belangrijke rol speelt.

Wij bieden een verrassend, origineel en hoogwaardig Traiteur & Catering totaalpakket. Van maaltijden bezorgen tot party snacks bestellen; bij ons kunt u voor al uw catering bestellingen terecht.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u bij ons een kleine bestelling plaatsen, voor het bezorgen van party snacks bijvoorbeeld, of tapas hapjes bestellen. Daarnaast kunt u ook voor grotere bestellingen, tot aan party-catering toe, bij ons terecht.

Contractcatering

Contractcatering betreft het bekomen van een vergunning tot uitbating van een kleinschalige of grootschalige voedselvoorziening. De dit kan een plaatselijk of regionaal werkend bedrijf zijn, maar vaak zijn het grote landelijk opererende bedrijven die op contractbasis catering verzorgen. 

Er zijn verschillende vormen contractcatering te onderscheiden. De meeste bedrijven zijn actief in verschillende categorieën.

  • Bedrijfscatering, veruit de grootste sector.
  • Institutionele catering, zoals ziekenhuizen en gevangenissen. Kenmerkend is dat alle drie dagelijkse maaltijden door de cateraar worden verzorgd.
  • Schoolcatering
  • Inflight catering aan boord van vliegtuigen.

De contractcatering profiteert van het feit dat veel bedrijven zich zo veel mogelijk beperken tot hun kernactiviteiten, waarbij activiteiten die niet direct met de hoofdzaak te maken hebben worden afgestoten. De gedachte hierachter is dat gespecialiseerde bedrijven dit goedkoper of efficiënter kunnen, door grootschalige inkoop of het centraal bereiden van warme maaltijden.

Heeft u Catering nodig voor uw bedrijf of gewoon bij u thuis (of op een locatie) neem dan contact met ons op.

Contactformulier