Catering thuis Opheusden

Geeft u binnenkort een feestje? Dan moet u niet alleen diverse drankjes in huis halen, maar is het tevens belangrijk om na te denken over de catering thuis. Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste catering hapjes serveren, maar heeft u geen zin om uren in de keuken te staan? Neem dan contact op met Cateringservice de Gelegenheid en bestel onze catering thuis, Catering thuis Opheusden.

Voor alle gelegenheden

Wij hebben al jaren ervaring in het verzorgen van catering thuis Opheusden. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij de lekkerste gerechten en hapjes bereiden voor alle gelegenheden. Of u nu jarig bent of een jubileumfeestje organiseert: bij Cateringservice de Gelegenheid bestelt u de lekkerste catering thuis. Wij bereiden gerechten en hapjes voor kleine groepen, maar ook voor grote gezelschappen. Dit doen wij altijd voor een aantrekkelijk lage prijs.

Catering op maat

Iedereen heeft andere wensen en eisen bij het bestellen van catering thuis. Wij vinden het belangrijk dat u de lekkerste gerechten en hapjes kunt serveren aan de gasten van uw feestje. Daarom bieden wij een catering op maat aan. Maakt u gebruik van onze catering thuis, dan kunt u helemaal zelf kiezen welke hapjes u aan uw gasten wil serveren. Wij zorgen ervoor dat onze catering thuis helemaal aan uw wensen en eisen voldoet.

De kosten van catering thuis

De kosten van catering thuis zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd wat u moet betalen voor onze cateringservice? Vraag dan een offerte aan via de website. Vul uw gegevens in en geef aan welke gerechten en hapjes u wil serveren op uw feestje. Wij stellen een offerte op maat voor u op en versturen deze per mail.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen