Catering hapjes Hardinxveld Giessendam

Wilt u de lekkerste hapjes serveren op uw feestje in Hardinxveld Giessendam? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf urenlang in de keuken te staan, maar u kunt ook catering hapjes bestellen. Bestelt u de catering hapjes bij Cateringservice de Gelegenheid, dan bespaart u veel tijd en energie. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes kunt serveren, voor een geslaagde party. Catering hapjes Hardinxveld Giessendam

Eenvoudige en luxe borrelhapjes

Wij bieden twee soorten catering hapjes. Wilt u niet te veel geld uitgeven voor uw Catering thuis of heeft u een beperkt budget? Dan kunt u onze eenvoudige borrelhapjes bestellen. Onze eenvoudige borrelhapjes zijn hartstikke lekker, maar zeker niet duur. Ook met een klein budget kunt u deze borrelhapjes bestellen en bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres.

Wilt u extra luxe hapjes serveren op uw feestje? Bestel dan onze luxe borrelhapjes. Deze borrelhapjes zijn net iets prijziger dan onze eenvoudige borrelhapjes. Maar niet voor niets, onze luxe borrelhapjes brengen uw feestje echt naar een volgend niveau. Wij leveren ook vegetarische hapjes voor uw feestelijke gelegenheid.

Voor kleine en grote groepen

Voor Cateringservice de Gelegenheid maakt het niet uit hoeveel gasten u uitnodigt op uw feestje. Wij kunnen heerlijke catering hapjes bereiden voor een kleine groep mensen, maar ook voor een groot gezelschap. Zelfs als u honderd, tweehonderd of driehonderd mensen uitnodigt op uw feestje, kunt u uw catering hapjes laten bereiden door onze enthousiaste koks. Cateringservice de Gelegenheid gaat geen enkele uitdaging uit de weg en neemt zelfs de grootste catering opdrachten aan.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze cateringservice? Neem dan gerust contact op. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het aanvragen van een offerte, kunt u altijd contact opnemen met Cateringservice de Gelegenheid.

In samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen