Catering bestellen in Spijkenisse

Bent u van plan binnenkort een feestje te geven en wilt u de gasten voorzien van de lekkerste hapjes? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf urenlang in de keuken te staan, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf. Cateringservice de Gelegenheid verzorgd de beste hapjes, buffetten en alles rondom catering voor uw feestje. Catering bestellen in Spijkenisse.

Voor kleine en grote feestjes

Het maakt niet uit wat voor feestje u geeft: Cateringservice de Gelegenheid staat voor u klaar. Wij maken eenvoudige hapjes voor kleine feestjes, maar ook complete buffetten voor grote party’s. Laat ons weten wat voor hapjes u precies wil serveren op uw feestje en hoeveel mensen er komen. Wij zorgen ervoor dat u de lekkerste catering af kunt nemen voor uw feestje. Naast eenvoudige en luxe borrelhapjes verwennen wij uw gasten met een heerlijke lunch, buffet of Spaanse tapas.

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Uiteraard begrijpen wij dat elke gast of klant zijn of haar eigen wensen, eisen en verwachtingen heeft hij het afnemen van catering. Daarom bieden wij al catering bedrijf nabij Rotterdam, vele verschillende hapjes en gerechten.  U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast regelen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over onze catering, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.
Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering bestellen in Spijkenisse

Catering bestellen in Spijkenisse

Neem contact met ons op!