Catering bestellen in Gorinchem

Bent u van plan binnenkort een feestje te geven en wilt u uw gasten voorzien van de lekkerste catering? Dan kunt u zelf urenlang in de keuken staan, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van Cateringservice de Gelegenheid. Wilt u catering bestellen in Barendrecht? Ons catering bedrijf voorziet uw feestje van de lekkerste catering. Catering bestellen in Gorinchem

Voor kleine en grote feestjes

Voor Cateringservice de Gelegenheid maakt het niet uit wat voor feestje u geeft. Wij maken eenvoudige hapjes voor kleine feestjes, maar verzorg ook complete buffetten voor grote party’s. Laat ons weten wat u uw gasten wilt serveren op uw feestje en hoeveel mensen er komen, wij zorgen ervoor dat u de lekkerste catering af kunt nemen voor uw feestelijke gelegenheid. Krijgt u vegetariërs of gasten die geen varkensvlees eten op bezoek? Ook dan hebben wij een breed aanbod voor u.

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het afnemen van partycatering. Daarom leveren wij als catering bedrijf vele verschillende hapjes en gerechten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast geregeld hebben? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes of maaltijden u wilt serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over onze catering, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.
Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering bestellen in Gorinchem

Catering bestellen in Gorinchem

Neem contact met ons op!