Catering bedrijf Gorinchem

Bent u van plan binnenkort een feestje te geven en wilt u de gasten voorzien van de lekkerste hapjes? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf urenlang in de keuken te staan, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf. Cateringservice de Gelegenheid verzorgd de beste hapjes, buffetten en alles rondom catering voor uw feestje. Catering bedrijf Gorinchem

Voor kleine en grote feestjes

Ongeacht de grootte of het soort feestje dat u geeft, Cateringservice de Gelegenheid is er voor u. Wij verzorgen onder andere eenvoudige borrelhapjes voor kleine feestjes, maar ook complete buffetten voor grote party’s. Laat ons weten wat voor hapjes u wilt serveren op uw feestje en hoeveel mensen er komen, wij zorgen voor de lekkerste catering op uw partij in Gorinchem

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het afnemen van partycatering. Daarom leveren wij als catering bedrijf vele verschillende hapjes en gerechten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan inspireren wij u graag!

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast geregeld hebben? Neem dan contact op met ons catering bedrijf. Wij horen graag wat u wilt serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw catering ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over ons catering bedrijf, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering bedrijf Gorinchem

Catering bedrijf Gorinchem

Neem contact met ons op!