Catering bedrijf Dordrecht

Bent u van plan binnenkort een feestje te geven en wilt u de gasten voorzien van de lekkerste hapjes? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf urenlang in de keuken te staan, maar u kunt ook gebruik maken van de diensten van een catering bedrijf. Cateringservice de Gelegenheid verzorgd de beste hapjes, buffetten en alles rondom catering voor uw feestje. Catering bedrijf Dordrecht.

Voor kleine en grote feestjes

Ongeacht de grootte of het soort feestje dat u geeft, Cateringservice de Gelegenheid is er voor u. Wij verzorgen onder andere eenvoudige borrelhapjes voor kleine feestjes, maar ook complete catering voor grote en kleine party’s. Laat ons weten wat voor hapjes u wilt serveren op uw feestje en hoeveel mensen er komen, wij zorgen voor de lekkerste catering op uw partij in Dordrecht

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en verwachtingen bij het afnemen van partycatering. Daarom hebben wij als catering bedrijf veel soorten hapjes en gerechten. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet zo goed welke gerechten u klaar wil laten maken? Dan denken wij graag met u mee.

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast regelen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over ons catering bedrijf, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering bedrijf Dordrecht

Catering bedrijf Dordrecht

Neem contact met ons op!