Catering Barendrecht

Geeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten van de lekkerste hapjes voorzien? Dan bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres. Wij creëren, maken en bezorgen uw cateringhapjes, buffetten en alles rondom catering bij u thuis. Geen afwas en urenlang in de keuken staan voor uw feestelijke gelegenheid. Catering Barendrecht.

Voor kleine en grote feestjes

Ongeacht het soort feestje dat u wilt geven; Cateringservice de Gelegenheid is de juiste partij voor u. Wij maken eenvoudige hapjes voor kleine feestjes, maar ook voor complete buffetten voor grote party’s helpen wij u graag. Laat ons weten wat u wensen zijn en welke hapjes of maaltijden u wilt serveren op uw feestje en wij verzorgen het. Wij staan garant voor de lekkerste catering voor u feestelijke gelegenheid.

Een groot aanbod hapjes en gerechten

Iedereen heeft andere wensen, eisen en verwachtingen bij het afnemen van partycatering. Daarom leveren wij als catering bedrijf vele verschillende hapjes en gerechten waardoor de keuze erg ruim is. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze tapas catering, maar wij bieden ook BBQ catering, buffet catering en lunch catering aan. En weet u niet precies wat u uw gasten wilt serveren? Dan inspireren wij u graag!

Uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering alvast regelen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Door uw afspraak tijdig in onze agenda te zetten, weten we zeker dat we uw hapjes ruim voor uw feestje kunnen klaarmaken en leveren.

Wilt u meer weten over onze catering, voor u een bestelling plaatst bij Cateringservice de Gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.
Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Catering Barendrecht

Catering Barendrecht

Neem contact met ons op!