Buffet aan huis Rotterdam

Wilt u catering in Rotterdam bestellen voor een verjaardag of een wat groter feestje? Uw feestje is pas echt geslaagd als er lekkere hapjes geserveerd worden. Wilt u de gasten van uw feestje lekkere hapjes serveren? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf urenlang in de keuken te staan, maar ook kunt u kiezen om gebruik te maken van de party catering van Cateringservice de Gelegenheid. Met behulp van onze catering service in Rotterdam kunt u de lekkerste hapjes serveren op uw feestelijke gelegenheid, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Warme en koude hapjes, vegetarische hapjes, alles is mogelijk. Wilt u catering in Rotterdam bestellen, of een offerte op maat aanvragen voor een buffet aan huis? Neem contact met ons op voor catering in Rotterdam.

Van borrelhapjes tot complete buffetten

Wij bieden u veel mogelijkheden op het gebied van party catering. Zo kunnen wij eenvoudige borrelhapjes voor u bereiden, maar ook complete party buffetten klaarmaken. Aan u de keuze welke gerechten u graag aan uw gasten wilt serveren op uw feest. Wij dragen de zorg dat uw party catering voor honderd procent aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van onze party catering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van party catering in Rotterdam.

Van borrelhapjes tot complete buffetten

Bij het bereiden van uw party catering gerechten, gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. En omdat de gerechten voor uw catering in Rotterdam aan huis enkel klaargemaakt worden door vakkundige en zeer ervaren koks, weet u bij Cateringservice de Gelegenheid zeker dat u hoge kwaliteit party catering in huis heeft en dat uw gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Desondanks betaalt u voor uw buffet catering en andere catering services in Rotterdam nooit teveel. Wij leveren namelijk hoogwaardige hapjes en gerechten voor uw feestje, maar doen dit wel altijd voor een aantrekkelijk lage prijs. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Nu direct uw favoriete hapjes bestellen

Staat er een feestje op de planning en wilt u de catering in Rotterdam alvast regelen? Catering is een klein woord voor een groot aanbod heerlijk hapjes, gerechten en buffetten voor uw feest. Wij horen graag van u welke hapjes, borrelplankje, BBQ-pakketten en/of buffetten u bij ons wilt bestellen. Door uw bestelling tijdig in onze agenda te plaatsen, kunnen wij u garanderen dat we u hapjes tijdig kunnen voorbereiden en op het afgesproken tijdstip leveren. Wilt u meer weten over onze catering in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. En bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen voor uw catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen