Koude en warme borrelhapjes

U geeft binnenkort een feestje en u wilt uw gasten de lekkerste hapjes voor kunnen schotelen. U heeft alleen geen zin om uren in de keuken te staan. Cateringservicedegelegenheid biedt u de oplossing! Voor een scherpe prijs kunt u eenvoudig en snel online borrelhapjes bestellen in onze webshop. Wij maken de hapjes voor u, zodat u uw gasten nog spreekt en geen uren in de keuken hoeft te staan. Wij bieden u eenvoudige borrelhapjes en luxe borrelhapjes om te bestellen. Warm of koud? Wij verzorgen het voor u. Borrelhapjes bestellen Spijkenisse

Borrelhapjes bestellen Spijkenisse

Borrelhapjes bestellen Spijkenisse

Dagverse hapjes

Aan u de keuze welke hapjes u wilt serveren op uw feestelijke gelegenheid. Of ze nou koud of warm zijn, vegetarisch of zonder varkensvlees. U kunt uw borrelhapjes bestellen bij dé cateringservice voor uw gelegenheid. Ook kunt u vegetarische hapjes bestellen voor de liefhebber. Voor ieder wat wils. Wij zorgen dat u uw gasten in Spijkenisse de lekkerste hapjes voor kunt schotelen. Komen er gasten met bepaalde allergieën? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee.

 

 

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij voor u bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de borrelhapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat uw gasten de beste hapjes krijgen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact