Koude en warme borrelhapjes

U geeft binnenkort en feestje en wilt uw gasten de lekkerste hapjes voor kunnen schotelen bij de borrel, maar u heeft geen zin om de hele dag in de keuken te staan? Maak uw borrelhapjes niet zelf, maar bestel deze snel en eenvoudig online bij Cateringservicedegelegenheid. Voor een scherpe prijs kunnen wij uw gasten voorzien van de lekkerste borrelhapjes. Bij ons kunt luxe borrelhapjes bestellen of eenvoudige borrelhapjes bestellen. Wij bieden de uitkomst voor uw feestelijke gelegenheid n maken uw borrelhapjes klaar. Borrelhapjes bestellen Schiedam.

Borrelhapjes bestellen Schiedam

Borrelhapjes bestellen Schiedam

Dagverse hapjes

Aan u de keuze wat u wilt serveren op uw feestelijke gelegenheid. Dit kunnen natuurlijk koude hapjes zijn, maar waarom geen warme? Ook voor warme en koude hapjes bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor cateringservicedegelegenheid. Komen er een of meerdere vegetariërs op uw feestje of eet u zelf geen vlees of vis? Bij ons kunt u ook vegetarische hapjes bestellen of borrelhapjes bestellen met vlees. Geen varkensvlees? Ook hiervoor bieden wij u de uitkomst.

 

Altijd 100% verse borrelhapjes

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden met 100% verse ingrediënten bereid. U heeft de zekerheid van verse hapjes als u deze bestelt bij Cateringservicedegelegenheid. U heeft de zekerheid dat u uw gasten de lekkerste hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact