Borrelhapjes bestellen Oosterhout

U geeft een feestje en wilt uw gasten de lekkerste hapjes voor kunnen schotelen. U heeft echter geen zin om de hele dag in de keuken te staan. De oplossing? Maak uw hapjes niet zelf, maar bestel deze eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Voor een lage prijs kunt u uw gasten de lekkerste borrelhapjes voorschotelen, zonder dat u zelf uren in de keuken moet staan om de hapjes voor uw verjaardag of elk ander feest klaar te maken. Borrelhapjes bestellen Oosterhout.

Dagverse hapjes

U kiest zelf wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Dit kunnen koude hapjes zijn, maar ook warme hapjes. En komen er een of meerdere vegetariërs op uw feestje of eet u zelf geen vlees en vis? Dan kunt u meerdere vegetarische hapjes bestellen voor uw feestelijke gelegenheid. Ook als u geen varkensvlees eet, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk ook borrelhapjes met vlees voor u bereiden, maar dan wel zonder varkensvlees.

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de hapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat u uw gasten heerlijke hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de borrelhapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen