Borrelhapjes bestellen Made

Bedrijfsfeestje? of gewoon lekker thuis? en wilt uw gasten de lekkerste hapjes voor kunnen schotelen. Cateringservicedegelegenheid is gespecialiseerd in het in het maken, presenteren en het GRATIS bezorgen van borrelhapjes  Zonder daarvoor zelf uren in de keuken te moeten staan bied u uw gasten een willekeur van hapjes. Of het nu om eenvoudige of om luxe borrelhapjes gaat!

Borrelhapjes bestellen Hoorn

Borrelhapjes bestellen Made

Verse borrelhapjes

Voor uw gemak hebben wij al een aantal schalen samengesteld, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. De meeste schalen zijn gesorteerd met van alles wat. Hapjes met vlees en vis, maar ook de vegetarische hapjes vergeten wij niet.

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de hapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat u uw gasten heerlijke hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact