Borrelplank | Borrelhapjes bestellen Hilversum

Borrelhapjes bestellen Hilversum

U geeft een feestje en wilt uw gasten de lekkerste hapjes voorschotelen. U heeft echter geen zin om de hele dag in de keuken te staan. De oplossing? Maak uw hapjes niet zelf, maar bestel deze eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Voor een redelijke prijs en Gratis bezorging kunt u uw gasten voorzien van allerlei borrelhapjes.  Borrelhapjes bestellen Hilversum.

Borrelhapjes bestellen Hilversum

Borrelhapjes bestellen Hilversum

Dagverse hapjes

U kiest zelf wat voor hapjes u wil serveren op uw feestje. Dit kunnen koude hapjes zijn, maar ook warme hapjes. En komen er een of meerdere vegetariërs op uw feestje of eet u zelf geen vlees en vis? Dan kunt u meerdere vegetarische hapjes bestellen voor uw feestelijke gelegenheid. Ook als u geen varkensvlees eet, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de hapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat u uw gasten heerlijke hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt bezorgd bij u op de zaak of op de feestlocatie

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact