Koude en warme borrelhapjes

U heeft geen zin om de hele dag in de keuken te staan maar geeft wel een feestje? Cateringservicedegelegenheid biedt u de oplossing. Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen. Voor een lage prijs kunt u uw gasten overheerlijke, dagverse hapjes voorschotelen, zonder hier uren mee bezig te zijn. Daarom zijn wij dé cateringservice voor uw gelegenheid! Zo hebben wij voor u; eenvoudige borrelhapjes, luxe borrelhapjes en meer. Ook bieden wij vegetarische borrelhapjes voor de liefhebber! Wij besparen u de moeite en leveren de beste hapjes van Dordrecht. Borrelhapjes bestellen Dordrecht

Borrelhapjes bestellen Dordrecht

Borrelhapjes bestellen Dordrecht

Dagverse hapjes

Aan u de keuze wat u wilt serveren op uw feestje. Cateringservice de Gelegenheid levert u koude, maar ook warme hapjes. Komen er vegetariërs, gasten met allergieën? Of eet u zelf liever geen vlees of vis? Geef u wensen aan ons door. U kunt bij ons vegetarische hapjes bestellen voor uw feestelijke gelegenheid. Eet u geen varkensvlees? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij kunnen namelijk ook voor u borrelhapjes met vlees bereiden, maar zonder varkensvlees. Ofwel: Onze cateringservice levert puur en alleen wat u wenst voor uw feest in Dordrecht.

 

Altijd 100% vers

Alle borrelhapjes die wij bereiden, worden van 100% verse ingrediënten gemaakt. Bestelt u de hapjes voor uw feestje bij Cateringservicedegelegenheid, dan weet u zeker dat u uw gasten heerlijke verse hapjes voor kunt schotelen. Alle hapjes worden van verse én goede ingrediënten gemaakt, slechts enkele uren van uw feestje. Door uw hapjes net voor uw feestje te bereiden, blijven deze vers.

Uw borrelhapjes online bestellen

Wilt u de gasten van uw feestje de lekkerste hapjes voorschotelen? Bestel uw hapjes dan eenvoudig en snel online bij Cateringservicedegelegenheid. Ga naar de online shop en zoek de hapjes die u wil serveren op uw feestje. Deze hapjes kunt u in uw winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan, maakt u een account aan om uw borrelhapjes te bestellen. Heeft u alle gegevens juist ingevuld en een betaling gedaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw verse borrelhapjes netjes op tijd krijgt.

Heeft u vragen over een van onze hapjes, onze werkwijze of onze levering? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar het is ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw mail.

Partner van Hapjesbesteld.nl.

Contact