Bezorgen catering Hardinxveld Giessendam

Zoek je een bezorgen catering Capelle-aan-den-IJssel voor een bedrijfsborrel, een verjaardagsfeest of een ander evenement? Bekijk dan eens de dienstverlening van Cateringservice De Gelegenheid. Wij bezorgen speciaal voor jou ook in Capelle-aan-den-IJssel.

Bij cateringservice De Gelegenheid hebben we allerlei verschillende soorten arrangementen. We verzorgen volledige catering in omgeving Capelle-aan-den-IJssel, van heerlijke, eenvoudige borrelhapjes tot complete buffetten, bbq’s, ontbijt en nog veel meer. Ook verzorgen wij de beste cateringhapjes voor onze vegetarische of veganistische klanten.

Meer weten? Neem contact op

Staat jouw ideale arrangement er niet bij? Stuur ons dan vooral even een berichtje met al jouw wensen en wij maken een vrijblijvende offerte voor jou. Wij bieden uitstekende service. Wij zetten alles voor je klaar, serveren het eten en het drinken voor je en uiteraard ruimen wij alles ook weer voor je af.

Dus woon of werk je in de buurt van Hardinxveld Giessendam en zoek je een lekkere, goede en uitgebreide cateringservice? Dan ben je bij cateringservice De Gelegenheid aan het juiste adres. Hierbij gaat het om de wijken: Capelle-West en ‘s–Gravenland, Middelwatering-West Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg en Rivium en Fascinatio.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen