BBQ vlees Waalwijk

Uw barbecue is alleen een succes als u de lekkerste vleesgerechten kunt serveren aan uw gasten. Cateringservice de Gelegenheid helpt u graag uw barbecue te laten slagen. Dit doen wij door het lekkerste BBQ vlees te leveren. Maakt u gebruik van onze BBQ catering, dan weet u zeker dat de gasten van uw barbecue zullen smullen. BBQ vlees Waalwijk.

BBQ vlees van hoge kwaliteit

Cateringservice de Gelegenheid levert enkel BBQ vlees van hoge kwaliteit. Dit vlees ziet er niet alleen lekkerder uit dan budgetvlees, maar smaakt bovendien een stuk beter. Als u gebruik maakt van onze BBQ catering, weet u zeker dat u de gasten van uw barbecue de lekkerste vleesgerechten kunt serveren. Zij zullen nog lang napraten over uw heerlijke barbecue.

Een groot assortiment BBQ vlees

Iedereen heeft weer een andere smaak. Wij begrijpen dit maar al te goed. Ook begrijpen wij dat u de gasten van uw barbecue zo veel mogelijk verschillende vleesgerechten wil geven. Het is namelijk prettig als er iets te kiezen valt op uw barbecue.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan smullen op uw barbecue, welke smaak hij of zij ook heeft, hebben wij een groot assortiment BBQ vlees. In ons assortiment vindt u luxe vleesproducten, maar ook standaard BBQ vlees, budget BBQ vlees en barbecuegerechten voor kinderen. U kiest zelf welke vleessoorten u op de barbecue wil leggen.

Goed om te weten: Cateringservice de Gelegenheid heeft ook een groot assortiment vegetarische barbecue producten.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over het BBQ vlees Waalwijk dat wij kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons grote assortiment heerlijk BBQ vlees.

En bent u benieuwd wat u moet betalen om het lekkerste BBQ vlees van Cateringservice de Gelegenheid te kunnen serveren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij ons Cateringsbedrijf. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u uw barbecue organiseert in samenwerking met Cateringservice de Gelegenheid.

Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen