• Meer dan 20 jaar ervaring in Catering
 • De specialist in Borrelhapjes en Barbecue
 • Gegarandeerd uitstekende service
 • Klantenbeoordeling: 9/10

BBQ catering

Wilt u graag gebruik maken voor een BBQ catering voor bij uw thuis of op locatie? Dan kunt terecht bij Cateringservice De Gelegenheid. Wij hebben losse BBQ vleesproducten en diverse BBQ pakketten, die wij met de grootste zorg en de lekkerste ingrediënten voor u klaarmaken.

Cateringservice De Gelegenheid heeft voor ieder wat wils. Of u nu een gezellige BBQ aan huis onder vrienden wilt houden of een groot BBQ op locatie, wij verzorgen uw gehele BBQ catering! Voor al onze BBQ arrangementen kunt u kijken op onze website.

Wilt u liever zelf uw BBQ pakket samenstellen? Geen probleem! Neem daarvoor telefonisch contact op met Cateringserice De Gelegenheid, dan kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn en dan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

Waarom u kiest voor Cateringservice De Gelegenheid

Als u kiest voor een BBQ catering van Cateringservice De Gelegenheid, dan kunt u rekenen op de lekkerste producten voor uw BBQ aan huis of BBQ op locatie. Bij ons kunt u de volgende service verwachten:

 • Alles wordt vers en op maat voor uw gemaakt
 • De afwas wordt de volgende dag weer bij u opgehaald (behalve op zondag)
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Wij verzorgen uw BBQ catering op elke gewenste locatie
 • Meer dan 20 jaar ervaring

BBQ pakket

Benieuwd naar wat Cateringservice ‘De Gelegenheid’ voor u kan betekenen?

Keuze uit diverse barbecue pakketten

Bij Cateringservice De Gelegenheid heeft u keuze uit diverse barbecue pakketten. Er is altijd wel een BBQ pakket die bij uw wensen past. Elk pakket wordt met verse producten en op maat voor u gemaakt. Bij ons ontvangt u tevens een barbecue te leen als u bij ons een BBQ catering afneemt. Deze barbecue komen wij de volgende dag weer bij u ophalen! Bij ons kunt u kiezen uit de onderstaande barbecue pakketten.

Wilt u toch liever een eigen pakket samenstellen? Geen probleem! Wij denken graag met u mee en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

 • Barbecue voor kids
 • Vegetarische barbecue
 • Zomers barbecue
 • Premium BBQ pakket
 • Barbecue populair
 • BBQ spiesen arrangement
 • Ofyr BBQ op hout
 • Barbecue De Gelegenheid
 • Barbecue vlees & vis pakket

BBQ pakket

BBQ op locatie

Organiseert u binnenkort een BBQ op locatie? Hiervoor kunt u bij Cateringservice De Gelegenheid terecht! Bij een BBQ op locatie komt veel kijken, dit kan best een hoop geregel zijn. Cateringservice De Gelegenheid heeft alles voor een heerlijke BBQ op locatie. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is een keuze maken uit wat u wilt serveren en dit vervolgens bij ons bestellen. De rest regelen wij! In onze webshop maakt u makkelijk een keuze uit diverse BBQ pakketten; van vegetarisch tot vlees en vis. Alles is van 100% verse producten samengesteld. Deze worden vervolgens vlak voor de levering voor u klaargemaakt en gratis bij u bezorgd. U serveert uw gasten de lekkerste barbecue met onze BBQ op locatie! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

BBQ aan huis

Als de zomermaanden weer beginnen, wilt u kunnen genieten van een lekkere BBQ aan huis met u familie en vrienden. Voor de lekkerste BBQ pakketten bent u bij Cateringservice De Gelegenheid op de juiste plek. Wij hebben voor elke gelegenheid de juiste BBQ catering voor u. Of u nu een iets te vieren heeft of gewoon een barbeque wilt voor de gezelligheid, in alle gevallen is het inschakelen van de BBQ aan huis van Cateringservice De Gelegenheid een slimme keuze! Op onze website vindt u alle BBQ pakketten. Wilt u liever een eigen pakket samenstellen voor uw BBQ aan huis? Geen probleem! Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en maken vervolgens een barbecuepakket voor u op maat!

Wij halen de afwas bij u op!

Bij Cateringservice De Gelegenheid vinden wij hygiëne belangrijk. Daarom houden wij ons aan strikte hygiëneregels als wij uw BBQ catering voor u klaarmaken. Want onze gerechten moeten niet alleen lekker zijn, maar natuurlijk ook veilig! Vooral bij vleesgerechten is dit zeer belangrijk. Omdat wij deze hygiëne zo goed mogelijk willen waarborgen, zorgen wij ook voor de afwas. Of u nu een BBQ aan huis of een BBQ op locatie heeft gehad, wij komen alle gebruikte borden en bestek de volgende dag weer ophalen! Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en dat is wel zo prettig!

BBQ catering nodig?

Als u een BBQ catering nodig heeft, dan kunt u bij Cateringservice De Gelegenheid terecht. Voor elk soort BBQ hebben wij het lekkerste arrangement. Of u nu een BBQ aan huis of een BBQ op locatie wilt, wij verzorgen de gehele BBQ catering! Wilt u graag uw eigen BBQ pakket samenstellen? Geen probleem! Neem daarvoor telefonisch contact op via
085-0604827 of mail ons voor een vrijblijvende offerte via info@cateringservicedegelegenheid.nl. Cateringservice De Gelegenheid is de BBQ catering die u nodig heeft!