BBQ catering Hardinxveld Giessendam

U vindt het heerlijk om te barbecueën, maar het bereiden van barbecuegerechten voor een groot gezelschap is wel een beetje ingewikkeld. Geeft u een feestje en wilt u het liefst barbecueën, maar dan zonder dat u zelf de hele avond achter de grill staat? Dan bent u bij Cateringservice de Gelegenheid aan het juiste adres. Dit Cateringsbedrijf verzorgt met liefde en plezier een complete BBQ catering voor uw feestje, BBQ catering Hardinxveld Giessendam.

Een barbecue zonder gedoe

Barbecueën is heerlijk, maar het brengt wel veel gedoe met zich mee. Niet alleen omdat u continu achter de barbecue moet blijven staan, maar ook omdat een barbecue veel troep geeft. Bent u klaar met eten, dan bent u nog uren bezig met opruimen.

Hier heeft u geen last van als u Cateringservice de Gelegenheid inhuurt voor BBQ catering. Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan hoeft u zelf niet achter de barbecue te gaan staan. Dit doen onze ervaren grillexperts voor u. En is de barbecue voorbij? Dan zorgen wij ervoor dat alle troep netjes opgeruimd wordt. Hier hoeft u niets voor te doen.

BBQ catering op maat

Iedereen heeft andere wensen, eisen en verwachtingen bij het afnemen van BBQ catering Hardinxveld Giessendam. Wij begrijpen dit maar al te goed en bieden daarom BBQ catering op maat aan. Bij Cateringservice de Gelegenheid kiest u helemaal zelf welke gerechten u klaar wil laten maken op de barbecue. Zelfs als u zeer specifieke eisen heeft voor uw maaltijd, kunnen wij hieraan voldoen. Wij doen er alles aan om uw barbecue te laten slagen.

De kosten van onze BBQ catering

De kosten die u moet betalen om gebruik te maken van onze BBQ catering Hardinxveld Giessendam, zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de gerechten die u afneemt, maar ook aan het aantal mensen dat u uitnodigt op uw barbecue. Bent u benieuwd wat u moet betalen om gebruik te maken van onze BBQ catering? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij Cateringservice de Gelegenheid. In uw offerte kunt u precies zien wat u moet betalen om gebruik te maken van onze dienstverlening. Samenwerking met Hapjesbesteld.nl

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen