Uw barbecue op locatie Gouda

Organiseert u binnenkort een barbecue op locatie Gouda? Dan kan daar veel bij komen kijken. Zo ook het regelen van al het eten voor de gasten. Dit kan best een hoop geregel zijn. De gerechten moeten uitgekozen worden, de boodschappen gedaan en u moet ook alles nog voorbereiden en klaar maken. Een cateringservice neemt deze zorgen uit handen. Cateringservice De Gelegenheid heeft alles voor de bbq op locatie. Het enige dat u zelf hoeft te doen, is een keuze maken van wat u wilt serveren en dit te bestellen. Wij regelen de rest!

Verse gerechten voor uw barbecue op locatie Gouda

Wij bieden alles voor de bbq aan. Zo hebben wij vooraf samengestelde schalen met gerechten gemaakt. Er is veel keus in onze online shop. Of u nu vlees, vis of vegetarisch wilt eten. Wij bieden het aan. Alles is van 100% verse producten samengesteld en wordt vlak voor de levering voor u klaargemaakt en gratis bij u bezorgd!

Bestel onze producten en samengestelde schalen makkelijk en snel via de online shop

Iedereen heeft weer een andere smaak. Wij begrijpen dit maar al te goed. Ook begrijpen wij dat u de gasten van uw barbecue zo veel mogelijk verschillende vleesgerechten wil geven. Het is namelijk prettig als er iets te kiezen valt op uw barbecue.

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan smullen op uw barbecue, welke smaak hij of zij ook heeft, hebben wij een groot assortiment BBQ vlees. In ons assortiment vindt u luxe vleesproducten, maar ook standaard BBQ vlees, budget BBQ vlees en barbecuegerechten voor kinderen. U kiest zelf welke vleessoorten u op de barbecue wil leggen.

Goed om te weten: Cateringservice de Gelegenheid heeft ook een groot assortiment vegetarische barbecue producten.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen