Barbecue Aan huis Hardinxveld Giessendam

Kwalitatief goeie barbecue aan huis laten bezorgen? Schakel de barbecuecatering van Cateringservice De Gelegenheid in
Voor wat voor gelegenheid in het bijzonder wilt u graag kwalitatief goed eten aan huis laten bezorgen? Wellicht staat er een verjaardag op de planningo of u viert een speciaal jubileum.

In alle gevallen is het inschakelen van de barbecue aan huis Hardinxveld Giessendam van Cateringservice De Gelegenheid een slimme keuze. Wij hebben ruime ervaring met zowel grote als kleine feesten. Maar ook weten we hierdoor als geen ander wat er zoal nodig is voor uw feest.

Kies uit verschillende barbecuemenu's aan huis Hardinxveld Giessendam.

U heeft voor de BBQ de keuze uit diverse vlees- en vismenu,s. U ontvangt een gratis barbecue, die wij de volgende dag weer komen ophalen (met uitzondering van zondag). Uiteraard wordt iedere vlees- of visschotel geleverd met vers brood, diverse sausjes, salades en opscheplepels.

Neem voor meer informatie contact op

Het is natuurlijk meer dan normaal dat u graag wilt weten wat de exacte kosten gaan zijn voor catering aan huis Hardinxveld Giessendam. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan en geef uw wensen aan ons door. Wij voorzien u van een voorstel op maat en vertellen u graag wat de mogelijkheden allemaal zijn per pakket. Naast dat u een offerte aan kunt vragen op onze website, staan we u ook graag te woord als belt met een van onze medewerkers.

Contactformulier

Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat zeggen anderen over ons

Geweldig!

Goed contact, perfect op tijd En vooral heerlijke en mooie hapjes.
Joyce - Zoetermeer

Volledig

Komt afspraken na, Tijdstip van leveren ivm warmte in overleg zo laat mogelijk ingepland. De koelboxen die wij ook mochten gebruiken waren gevuld met extra koelblokken om het toch maar zo koel mogelijk te kunnen houden. Kwaliteit vlees en salades waren heel goed. [...]
Rene - Sliedrecht

Mooie en heerlijke hapjes

Ter gelegenheid van een feestje aan huis hapjes besteld bij “ de Gelegenheid” . De schalen zagen er zeer mooi en verzorgd uit, de variatie was prima en de hapjes smaakten heerlijk. Heeft zeker bijgedragen aan een geslaagd geest!
Marijke - Ridderkerk

Product titel

€ 3,45
Toevoegen